Die op zoek is naar een partner voor de totaalrenovatie van mijn zaak
En ben op zoek naar een betrouwbare uitvoerder voor mijn belevingsconcept
De inrichting van uw bar, restaurant of tearoom moet overeenkomen met de producten die u verkoopt, de prijzen die u aanrekent en het cliënteel dat u beoogt. Bij Bossuyt Horeca Interiors adviseren wij u graag om die aspecten op één lijn te krijgen.
Een horecazaak mag gerust spannend zijn: een goed ingericht restaurant, tearoom of broodjeszaak biedt afwisseling en verrassing. Dat doel bereikt u met hoge en lage wanden, heldere en lichte ruimtes, vergezichten en doorkijkjes, koele en warme omgevingen… Onze specialisten helpen u graag met hun knowhow en ervaring om die belevenissen te creëren in uw horecazaak.
Bossuyt analyseert het DNA van uw klant, uw product of dienst en uzelf. Op basis van die resultaten werkt Bossuyt een volledig belevingsconcept uit, van design tot creatie.
Uw producten & diensten worden optimaal beleefd en gepresenteerd. Het volgen van trends en nieuwe technieken is een must voor Bossuyt Shop Interiors.
Bossuyt werkt met in-house perfectionisten van adviseurs, interieurarchitecten en gespecialiseerde vakmannen.
Wij brengen beleving in uw zaak. Uw klant zal dan ook met volle teugen genieten. Iedereen tevreden. Samen content.
Blurred concepts zijn een manier om nieuwe klanten aan te trekken, wat zeker voor kleine merken en starters erg interessant kan zijn.
De Eatail trend manifesteert zich op verschillende manieren. Het restaurantgedeelte kan primeren op de detailhandel en vice versa of beide worden evenwaardig beschouwd.
Je vindt ons terug op stand 1.548 in hal 1